Hozzávalók: / 4 személyre /

                      15 dkg lebbencs tészta

                      1 db kisebb méretű vöröshagyma

                      2 ek olaj

                      ½ kg burgonya

                      25 dkg mirelit leves zöldség

                      2 l húsleves lé / leves kockából, esetleg vegetából is készíthetjük/

                                                              

  Elkészítés:

          Az olajon megpirítjuk a lebbencstésztát.

          Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk

          a zöldséget és a kis darabokra vágott burgonyát, majd

          kevergetés mellett felengedjük meleg húslével.

          Mielőtt teljes megpuhul, beleöntjük a megpirított lebbencstésztát,

          és együtt készre főzzük.                                       

          Főzés után finom ízt kölcsönöz neki, ha egy kis apróra vágott

          zeller zöldet teszünk bele.

          

            Jó étvágyat ! 🙂